Po-Aqua Hungary

TISZTA LEVEGŐ, TISZTA OTTHON ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Pro-Aqua Vivenso


A Pro-Aqua Nemzetközi Vállalat prémium kategóriás Vivenso lég-és helyiségtisztító rendszere teljesíti a mai kor emberének egészséges környezet , tiszta lakás, tiszta levegővel kapcsolatos elvárásait.
A hagyományos vizes porszivókhoz képest forradalmi áttörést hozott a levegő tisztitásában, az allergia és asztma megelözésében, az ágyak szőnyegek atkátlanitásában, mélytisztitásában, és a vizes kőfelmosásában.

Mivel a lakások, óvodák, iskolák, közintézmények, szállodák belső tereinek szennyezetségi szintje átlagosan is 50-70- szerese a természetben mért értékekhez képest így a készülék ezekhez nyújt megfelelő megoldást. Korunk légúti megbetegedései között vezető helyen áll az allergia, az asztma és a kruppos köhögés, ami már népbetegségnek számít. Szinte minden harmadik gyerek és felnőtt egyaránt szenved ilyen betegségekben. A káros tisztító, takarító vegyszerek a házi poratka és ürülékei, a bútorainkból 10-15 éven keresztül is kipárolgó formaldehidek és a nem hatékony porszívó(porfújó) gépeink is jelentősen károsíthatják egészségünket. A készülék alkalmas a lakás levegőjének átmosására a szeparációs technológiájának köszönhetően.
Aromaterápia és sóbarlang terápiára is alkalmas, valamint hatékony az atka és ürülékének hatékony eltávolítása mind az ágyak matracaiból, szőnyegekből, kárpitokból, párnából és a levegőből. Valamint a szőnyegek mélytisztítására, parketták, járólapok tisztán tartására vizes felmosására is. Ügyfeleink lehetőséget kapnak arra, hogy ezt a fantasztikus lég-és helyiségtisztító rendszert saját otthonukban teszteljék, véleményezzék.

| | KataPorta

Copyright © Pro-Aqua Hungary
2016